20:42
Інформаційне повідомлення

Інформаційне повідомлення.

Президент ВГОІ «Союз Чорнобиль України» Михайло Хрущенко взяв участь в роботі звітно-виборчої конференції Київської міської організації Союзу Чорнобиль України, яка відбулась 08 грудня 2022 року.

Він проінформував делегатів конференції про заходи, що вживаються Президією і виконкомом Ради Союзу Чорнобиль України, з метою забезпечення прав і соціальних гарантій чорнобильців. Як відомо, вдалося добитися суттєвого поліпшення пенсійного забезпечення ліквідаторів і потерпілих І-ї категорії. Зараз піднімається питання поліпшення пенсійного забезпечення ліквідаторів ІІ-ї категорії, повернення людям боргів за дорого вартісне лікування, боремося за поновлення повноцінної роботи спеціалізованих медичних закладів для чорнобильців, повернення державної підтримки діяльності громадських ветеранських організацій осіб з інвалідністю…

Одним словом, справ багато. Тому Союз Чорнобиль України має діяти активно і наполегливо. Зрозуміло, що саме на такому рівні має працювати столична організація Союзу Чорнобиль. Така позиція Президії Центральної Ради Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України», - зазначив М.Хрущенко.

Головою Київської міської організації ВГОІ «Союз Чорнобиль України» конференція обрала Мельниченка Віктора Леонідовича.

Переглядів: 245 | Додав: IM61 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar