16:45
Інформаційне повідомлення

Інформаційне повідомлення.

13 травня 2022 року відбулося засідання Президії Центральної Ради ВГОІ «Союз Чорнобиль України».

Учасники засідання вшанували хвилиною мовчання Українських воїнів, які загинули, захищаючи Україну від агресії Російської Федерації.

Президент ВГОІ «Союз Чорнобиль України» Михайло Хрущенко проінформував про участь Чорнобильців у підрозділах територіальної оборони, про волонтерську діяльність, про допомогу, яка надається Збройним Силам України, медичним закладам, родинам чорнобильців тощо. Керівникам обласних організацій «Союзу Чорнобиль України» рекомендовано активізувати цю роботу. Особливу увагу приділить допомозі родинам тих Чорнобильців, які захищають рідну Країну на передовій.

Члени Президії вкрай негативно сприйняли інформацію про відсутність офіційної відповіді на звернення ВГОІ «Союз Чорнобиль України» до Союзу Чорнобиль Росії, яке було надіслане 5 березня цього року (розміщене на сайті СЧУ). Прийнято рішення направити звернення про підтримку України у її визвольній боротьбі до всіх організацій – членів Міжнародного Союзу Чорнобиль.

Підготовлено також звернення до керівництва Мінсоцполітики України стосовно порядку реалізації соціальних чорнобильських програм в умовах воєнного стану та після завершення війни і перемоги України.

       Президія ВГОІ «Союз Чорнобиль України» інформує Чорнобильців, які потребують лікування, про те, що сьогодні спеціалізовані медичні заклади забезпечені ліками, і усім необхідним для того, щоби надавати людям необхідну кваліфіковану медичну допомогу.

Переглядів: 347 | Додав: IM61 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar